Workstation voor efficiënt magazijnbeheer

Ontdek een geavanceerd magazijnbeheer met behulp van ons speciaal ontworpen werkstation. Dit platform biedt een uitgebreide oplossing voor fulfilment en voorraadbeheer, waardoor uw bedrijf naadloos kan opereren. Via ons werkstation heeft u toegang tot een scala aan functies die u helpen bij het beheren van producten, het stroomlijnen van voorraadprocessen en het efficiënt verwerken van bestellingen.

Gebruiksvriendelijke Softwareintegratie

Onze software integreert naadloos met uw webshops en transporteurs, waardoor u een gestroomlijnde workflow heeft. Met een gebruiksvriendelijke interface en de mogelijkheid om uw website rechtstreeks aan onze software te koppelen, wordt het beheer van uw magazijn een intuïtieve ervaring.

 

Optimaliseer Routes en Batchverwerking

Efficiëntie staat centraal bij ons werkstation. Optimaliseer looproutes in uw magazijn en maak gebruik van batchverwerking om soepel en gestructureerd te werken. Deze functies dragen bij aan een snellere orderverwerking en verminderen de kans op fouten.

 

Geavanceerde Functies voor Magazijnstellingen en Locaties

Beheer uw magazijnstellingen met gemak. Print locaties, organiseer uw opslag met hoofdlocaties (main) en bulklocaties (sub), en verkrijg een geordende magazijnstructuur. Onze software biedt flexibiliteit in het beheren en verplaatsen van producten tussen verschillende locaties.

 

Efficiënte Orderverwerking en Verzendopties

Vergroot de snelheid en nauwkeurigheid van orderverwerking met onze software. Werknemers op de inpakafdeling kunnen eenvoudig bestellingen verwerken, manifesten openen en producten scannen. Kies uit verzendopties zoals Exitscan of Checkscan, afhankelijk van uw specifieke vereisten voor orderverwerking.

 

Gebruiksvriendelijke Beheerdersomgeving

Onze software biedt een intuïtieve beheerdersomgeving waarin u gebruikers kunt aanmaken, ontvangstbewijzen kunt goedkeuren en diverse instellingen kunt configureren. Hierdoor heeft u volledige controle over de magazijnprocessen en toegang tot gedetailleerde rapportagefunctionaliteiten.

 

Start vandaag nog uw magazijn op

Wij bieden volledige opstartondersteuning voor het opzetten van uw account. Stap voor stap begeleiden we u zodat u snel kunt starten.

Misschien ook interessant?

Koppel je Lightspeed Shop met DailyPicker

Koppel je Lightspeed Shop met DailyPicker Betreed de wereld van DailyPicker, waar ...

Koppel je Shopify Store aan DailyPicker

Koppel je Shopify Store aan DailyPicker Stap binnen bij DailyPicker, jouw partner ...