Bestellingen voorbereiden

Bestellingen kunnen makkelijk en snel worden voorbereid door middel van filters. Hierdoor kun je snel de juiste bestellingen selecteren. Deze bestellingen worden verzameld in een manifest. Aan dit manifest kan een magazijnkar worden gekoppeld en/of een medewerker. Zo kan bijvoorbeeld één medewerker de bijzondere orders verwerken of kunnen veel van dezelfde producten gecombineerd worden in één ophaalronde.

1

Filteren

Open bestellingen filteren op zone / klant / product/ etc
2

Manifest

Geselecteerde bestellingen worden in een manifest geplaatst
3

Pickcart

Manifesten kunnen worden gekoppeld aan een magazijn kar
4

Toewijzen

Manifest kan ook worden toegewezen aan een medewerker

Bestellingen verwerken

Als het manifest is aangemaakt kunt u de producten verzamelen door de locatienummers af te lopen en de producten naar de inpaktafel te brengen. Via ons werkstation kunt u het manifest starten en begint u aan de eerste bestelling. De producten van deze bestelling scant u, en zodra alle producten juist gescand zijn, print het werkstation het label voor u uit.

1

Verzamelen

Verzamel de benodigde producten voor het manifest, dit gaat meestal op volgorde van locatie.
2

Producten scannen

Op volgorde van het manifest kunt u bestellingen verwerken door de juiste producten te scannen.
3

Versturen

Zodra alle producten zijn gecontroleerd zal het systeem het juiste verzendlabel printen.

Start vandaag nog uw magazijn op

Wij bieden volledige opstartondersteuning voor het opzetten van uw account. Stap voor stap begeleiden we u zodat u snel kunt starten.

Ontvangen producten

Een ontvangst kan worden voorbereid, zodat de magazijnmedewerker alleen de aantallen hoeft te controleren en waar deze komen te staan. In ons werkstation kunnen ook handmatig ontvangsten worden aangemaakt. De magazijnmedewerker scant en telt de producten. Nieuwe producten worden aangemaakt met de juiste gegevens (l x b x h & gewicht) en bestaande producten worden herkend. Producten die direct weer verstuurd kunnen worden (backorders), kunnen worden geplaatst op een magazijnkar / voorraad-muur.

1

Ontvangst aanmaken

In het werkstation wordt een ontvangt aangemaakt
2

Producten scannen

Producten worden gescand en geteld en daarna op locatie gezet
3

Voorraad updaten

De voorraad wordt geüpdatet naar alle gekoppelde kanalen

DailyPicker is meer dan alleen voorraadbeheer!

Direct starten

In uw proefaccount ontvangt u 500 tokens die onbeperkt geldig blijven. Heeft u vragen dan kunt u contact met ons opnemen en zullen wij u graag op gang helpen.

Opstartbegeleiding

Wij bieden volledige opstartondersteuning voor het opzetten van uw account. Stap voor stap begeleiden we u zodat u snel kunt starten.