Rapportages voor optimaal inzicht

Onze fulfilment- en voorraadbeheeroplossing biedt niet alleen een soepele beheerervaring, maar ook handige rapportagetools om uw bedrijfsprestaties te begrijpen. Hier zijn enkele kenmerken die uw analyses kunnen versterken

Belangrijke Prestatie-Indicatoren (KPI’s)

Richt uw aandacht op essentiële aspecten van uw bedrijfsvoering met KPI’s. Deze meetbare waarden, zoals orderverwerkingssnelheid en nauwkeurigheid van voorraadbeheer, bieden diepgaand inzicht om uw bedrijfsdoelen te evalueren en verbeteringen door te voeren.

 

Orderverwerkingsefficiëntie

Meet de efficiëntie van orderverwerking met analyses van doorlooptijden. Identificeer knelpunten en verbeter de snelheid van orderverwerking voor een betere klanttevredenheid.

Prestaties van Webshops en Transporteurs

Monitor eenvoudig de prestaties van uw webshops en transporteurs. Ontvang rapporten die mogelijkheden voor optimalisatie en kostenbesparing blootleggen in uw e-commerce activiteiten.

 

Aangepaste Dashboards

Creëer overzichtelijke visualisaties van belangrijke prestatie-indicatoren met aangepaste dashboards. Kies de KPI’s die relevant zijn voor uw bedrijf en krijg in één oogopslag inzicht.

 

Voorraadanalyses

Duik in gedetailleerde voorraadanalyses, van actuele voorraadstatussen tot historische trends. Deze rapporten voorzien u van feitelijke gegevens, waardoor u tekorten kunt vermijden en overtollige voorraad kunt verminderen.

 

Start vandaag nog uw magazijn op

Wij bieden volledige opstartondersteuning voor het opzetten van uw account. Stap voor stap begeleiden we u zodat u snel kunt starten.

Misschien ook interessant?

Koppel je Lightspeed Shop met DailyPicker

Koppel je Lightspeed Shop met DailyPicker Betreed de wereld van DailyPicker, waar ...

Koppel je Shopify Store aan DailyPicker

Koppel je Shopify Store aan DailyPicker Stap binnen bij DailyPicker, jouw partner ...