ICT oplossingen voor magazijnverbetering

Bij DailyPicker beschouwen we onszelf niet alleen als een softwarebedrijf; we zijn we ook uw strategische partner voor het transformeren en optimaliseren van uw magazijnbeheer. Ons specialisme ligt in het bieden van op maat gemaakte ICT-diensten die specifiek zijn ontworpen om bestaande magazijnen te verbeteren en nieuwe projecten te ondersteunen in hun groei.

Op maat gemaakte verbindingen

Aansluiten op uw behoefte

Eén van onze voornaamste troeven is onze sterke kant om op maat gemaakte verbindingen en integraties te realiseren die perfect aansluiten op uw unieke behoeften. Wij begrijpen dat geen twee magazijnen hetzelfde zijn, en daarom ontwerpen wij specifieke oplossingen om aan uw vraag te voldoen.

Standaard Integraties via API, PHP en C#

Om de implementatie te versnellen en de kosten te drukken, bieden wij standaard integraties aan via API (REST), PHP en C#. Deze integraties zijn gebouwd volgens makkelijk toegankelijke bibliotheken en zorgen voor compatibiliteit met de meest voorkomende technologieën. Dit betekent dat uw team snel aan de slag kan zonder het wiel opnieuw uit te vinden.

Start vandaag nog uw magazijn op

Wij bieden volledige opstartondersteuning voor het opzetten van uw account. Stap voor stap begeleiden we u zodat u snel kunt starten.

Op maat projecten

Wij geloven sterk in de kracht van maatwerk. Als uw project unieke uitdagingen of vereisten heeft die niet kunnen worden aangepakt met standaardoplossingen, staan we klaar om op maat projecten te ontwikkelen die perfect bij uw bedrijf passen. Ons team werkt nauw samen met u om uw visie tot leven te brengen en te zorgen voor de best mogelijke resultaten.

Samen het beste uit uw magazijn halen

Bij DailyPicker is ons doel eenvoudig: uw magazijnbeheer naar nieuwe hoogten tillen. We begrijpen dat uw succes ons succes is, en we zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit diensten en oplossingen om dit te bereiken. Wij staat klaar om uw vragen te beantwoorden, ondersteuning te bieden en nieuwe manieren te verkennen om uw bedrijf te helpen groeien.

Waarom DailyPicker

Bij DailyPicker begrijpen we dat een softwareoplossing alleen effectief is als deze toegankelijk is voor iedereen binnen uw organisatie. Onze basis Warehouse Management System (WMS) software is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid als focus. Met een makkelijk te gebruiken bediening kunnen uw medewerkers snel aan de slag, zonder langdurige training. Onze software is gebouwd om snel resultaten op te leveren, waardoor uw operationele efficiëntie verbetert.

We begrijpen dat elk magazijn uniek is. Daarom bieden we flexibiliteit in onze softwareontwikkeling. Als u aanvullende functies of aanpassingen nodig heeft om specifieke behoeften te vervullen, zijn wij klaar om op maat gemaakte oplossingen te creëren. Dit betekent dat DailyPicker niet alleen voorziet in de behoeften van vandaag, maar ook meegroeit met uw bedrijf, ongeacht hoe complex uw vereisten in de toekomst kunnen worden.

Misschien ook interessant?

Koppel je Lightspeed Shop met DailyPicker

Koppel je Lightspeed Shop met DailyPicker Betreed de wereld van DailyPicker, waar ...

Koppel je Shopify Store aan DailyPicker

Koppel je Shopify Store aan DailyPicker Stap binnen bij DailyPicker, jouw partner ...