Efficiëntie in elk detail

Bij DailyPicker geloven we in het vereenvoudigen van uw fulfilmentproces, en het voorbereiden van bestellingen is daarbij geen uitzondering. Met behulp van geavanceerde filters kunt u moeiteloos de juiste bestellingen selecteren en deze snel en efficiënt voorbereiden.

Waarom DailyPicker als magazijn software?

Slim filteren voor gepersonaliseerde selecties

Gebruik onze filters om open bestellingen te selecteren op basis van zones, klanten, producten en meer. Personaliseer uw selectieproces en pas het aan uw specifieke behoeften aan.

Efficiënt manifest voor georganiseerde verwerking:

Geselecteerde bestellingen worden automatisch samengevoegd in een overzichtelijk manifest. Koppel dit manifest aan een magazijnkar en/of een specifieke medewerker voor geoptimaliseerde orderverwerking.

Start vandaag nog uw magazijn op

Wij bieden volledige opstartondersteuning voor het opzetten van uw account. Stap voor stap begeleiden we u zodat u snel kunt starten.

De extra’s van DailyPicker

Bij DailyPicker streven we naar een naadloze en efficiënte orderverwerking. Ontdek vandaag nog hoe onze software uw magazijnbeheer kan transformeren. Start een gratis account en ervaar zelf het verschil.

Handige pickcart koppeling voor gestroomlijnd verzamelen

Manifesten kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan een magazijnkar, waardoor het verzamelen van producten gestroomlijnd verloopt. Wijs manifesten toe aan specifieke medewerkers voor een gerichte aanpak.

Automatisch verzenden voor zorgeloze fulfilment

Zodra alle producten correct zijn gescand, genereert ons systeem automatisch het juiste verzendlabel. Vereenvoudig het fulfilmentproces en minimaliseer de kans op fouten voor een zorgeloze verzending.

Misschien ook interessant?

Koppel je Lightspeed Shop met DailyPicker

Koppel je Lightspeed Shop met DailyPicker Betreed de wereld van DailyPicker, waar ...

Koppel je Shopify Store aan DailyPicker

Koppel je Shopify Store aan DailyPicker Stap binnen bij DailyPicker, jouw partner ...