DailyPicker: je eigen fulfilment beginnen!

Onze geavanceerde software is niet alleen bedoeld om je eigen magazijn soepeler te laten draaien, maar het geeft je ook de kracht om je eigen fulfilmentbedrijf te beginnen en te profiteren van de groeiende e-commerce markt.

Waarom DailyPicker als fulfilment software?

Maak eenvoudig sub-accounts aan

Met onze software is het makkelijk om sub-accounts te creëren. Dat betekent dat je vanuit je eigen magazijn meerdere klanten kunt bedienen, terwijl je hun specifieke behoeften en voorraadbeheer afzonderlijk bijhoudt. Met slechts één hoofdaccount kun je een hele reeks sub-accounts opzetten, wat je verzendproces moeiteloos en efficiënt maakt.

Klantgerichte oplossingen

We begrijpen dat elke klant unieke eisen heeft. Daarom geven we je de vrijheid om op maat gemaakte oplossingen te bedenken voor elk sub-account. Of het nu gaat om speciale verpakking, branding of orderafhandeling, DailyPicker geeft je de tools om aan de wensen van je klanten te voldoen.

Start vandaag nog uw magazijn op

Wij bieden volledige opstartondersteuning voor het opzetten van uw account. Stap voor stap begeleiden we u zodat u snel kunt starten.

De extra’s van DailyPicker

Bij DailyPicker gaan we verder dan alleen het opzetten van je eigen fulfilment dienst. We begrijpen dat jouw succes afhangt van meer dan alleen basisfunctionaliteiten. Daarom bieden we een reeks extra’s die het beheren van sub-accounts en je eigen verzenddienst moeiteloos maken.

Diverse verzendmethodes

We begrijpen dat je klanten verschillende verzendvoorkeuren hebben. Daarom biedt DailyPicker toegang tot verschillende verzendmethodes. Of het nu gaat om koeriers, pakketdiensten of specifieke vervoerders, je kunt gemakkelijk kiezen welke verzendoptie het beste past bij jouw klanten en hun leveringsbehoeften.

Facturatie voor sub-klanten

Met DailyPicker kun je sub-klanten eenvoudig en efficiënt factureren. Onze geïntegreerde facturatiemogelijkheden zorgen ervoor dat je snel en nauwkeurig kosten kunt doorrekenen aan elke individuele klant. Dit betekent meer transparantie en tevreden klanten.

Persoonlijke afhandelingskosten per sub-klant

Elke klant is anders, en hun behoeften zijn dat ook. Daarom biedt DailyPicker je de flexibiliteit om persoonlijke afhandelingskosten per sub-klant in te stellen. Je kunt tarieven aanpassen op basis van specifieke servicevereisten, waardoor je kunt inspelen op de diversiteit van je klantenkring.

Automatische bestellingskoppelingen

Bespaar tijd en minimaliseer fouten met onze automatische bestellingskoppelingen. DailyPicker integreert naadloos met verschillende bestelsystemen, wat betekent dat je bestellingen automatisch kunt doorsturen naar je magazijn zonder handmatige tussenkomst. Hierdoor versnel je het orderverwerkingsproces en verminder je fouten.

Magazijnoptimalisatie

Niet alleen ondersteunen we je in het opzetten van een eigen verzendservice, maar we helpen je ook je magazijn optimaal te benutten. Bij DailyPicker begrijpen we dat een goed georganiseerd magazijn essentieel is voor efficiëntie.

Onze software stelt je in staat om bij te houden waar en hoeveel voorraad opgeslagen is in je magazijn. Bovendien krijg je inzicht in de vraagpatronen, zodat je op het juiste moment kunt bijvullen. Dit betekent minder verspilling en een soepel verlopende voorraadstroom, wat resulteert in tevreden klanten en verhoogde winstgevendheid.

Bij DailyPicker gaat het niet alleen om verzenden, maar ook om het optimaliseren van je hele operationele proces. Kies voor ons en ontdek hoe we je kunnen helpen bij elke stap van je e-commerce- en magazijnbeheeravontuur.

Duik in de toekomst van Fulfilment

DailyPicker biedt je de technologische basis om je bedrijf om te toveren in een effectieve verzendservice. Of je nu een startende onderneming bent die aan het groeien is of een gevestigd bedrijf dat nieuwe markten wil verkennen, onze software voorziet je van de tools die je nodig hebt om te slagen.

Kies voor DailyPicker en ontdek hoe je je verzendproces kunt optimaliseren, je klanten kunt plezieren en nieuwe inkomstenbronnen kunt creëren. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met je eigen verzendservice!

Misschien ook interessant?

Koppel je Lightspeed Shop met DailyPicker

Koppel je Lightspeed Shop met DailyPicker Betreed de wereld van DailyPicker, waar ...

Koppel je Shopify Store aan DailyPicker

Koppel je Shopify Store aan DailyPicker Stap binnen bij DailyPicker, jouw partner ...